Нормалните  взаимоотношения между мъж и жена са немислими без леглото.

...
Нормалните  взаимоотношения между мъж и жена са немислими без леглото.
Коментари Харесай

Най-вълнуващите любовници според знака на зодиака не са Водолей, Стрелец и …

 lyub2

Нормалните  взаимоотношения сред мъж и жена са немислими без леглото. Тази точка е еднообразно значима и за двамата сътрудници. Не една жена първоначално на  връзката се  пита: „ Какъв  ли ухажор ще е той? “ И с право, тъй като за повече от половината от дамите е значимо мъжът да е заможен в  леглото.

Ето за какво една астрологична прогноза по този въпрос няма да навреди. Несъмнено това  надалеч не е  100 процентова характерност, само че все пак…

Анализът започваме  с тези, които не заслужават купата „ мачо “ в леглото, тъй като са прекомерно груби с партньорката си. Ако не сте последовател на секс в духа на „ 50 нюанса на сивото “ постоянно, не се предлага да вършиме обич с Водолей, Стрелец, Овен, Дева и Риби. А Овенът може незабавно да бъде заличен от листата, той го оглавява по  неучтивост.

Сравнително нежни са Рак и Близнаци. Естествена романтика, какво да се прави.

Към мъжете- егоисти, т.е. тези, които не се интересуват от желанията на партньорката можете да включите Лъв, Овен, Стрелец и Козирог. Не е елементарно да се одобри, само че тези красивци вземат повече, в сравнение с дават.

Въобще не е несъмнено, че с тях ще бъдете на върха на удоволствието, тъй че 100 пъти помислете дали си коства да отделите време за тях.

Бързи в секса (спринтьорите) са Близнаци, Овен, Стрелец. Ако ви харесва бързо, тогава се занимавайте с  тях.

Сега се насочваме към най-интересната част от нашия хороскоп – към героите, които  справедливо са приети за най-хубавите любовници. Най-качествени  преживявания в леглото дамите са имали с Телец, на второ място са Скорпионите, а измежду първите трима е и Козирог (очевидно, когато не помни, че най-вече обича себе си,  той може да доставя удоволствие).

Такава е  астрологичната прогноза за любовните качества. Разбира се, ние не предлагаме да вярвате на всичко казано тук на  100 %, защото доста зависи от физиологията и „ химията “, само че си заслужава да знаете!

 

Най-съкровените мечти на зодиакалните знаци

 

Дори и да сте изцяло удовлетворени от персоналния си живот, това не значи, че не можете да имате горещи сантиментални мечти. Ние всички обичаме романтиката, която от време на време толкоз ни липсва…

Цялата публикация

Никога Не се влюбвайте в тези 3 знака на зодиака – те са с характери на Казанова!

 

Жените, които търсят своя единствен и несравним,  постоянно са заслепени и не виждат в евентуалния си сътрудник неговите планове. Кои са най – рисковите в това отношение мъже: 3. Близнаци…

Цялата публикация

Рейтинг на Знаците на Зодиака: От най-гнусните изменници до най-верните и преданите

 

Стрелец Веднъж изневяра- постоянно изневери? Вие сте роден предател. Ако има метод да изневерите и след гибелта си, вие ще го извършите. Вие изневерявате по този начин, както дишате. Харесва ви измяната,…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР